Piept de pui in cuib

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui in cuib

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 1/2 varza mica
  • 200 g paste
  • sare,piper,
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • zeama unei lamai

Mod de preparare

Portionez pieptul de pui, il presar cu sare si piper. Il rumenesc in dubletta sau in tigaie de teflon, pe ambele parti cate 3 minute.

Fierb pastele in apa clocotita cu sare si o lingura de ulei.

Strecor pastele, le presar cu sare si piper.

Varza tocata marunt, o asezonez cu un dressing obtinut din zeama de lamaie, o lingurita de zahar,ulei si sare.

Aseaz varza pe o farfurie intinsa, in mijloc las loc pentru cuibul din paste.Asez carnea in cuib si servim cu placere.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise