Vom portiona pieptul de pui in 150/200 g fiecare, asemeni pieptului grill, il punem pe gratar si il tinem suficient pentru a-l rumeni (a-i da fata), apoi il asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei. Peste pieptul de pui vom pune "crengutele" de brocolli si ciupercile taiate felii subtiri.
Pentru sosul bechamel : alifiem 50-100g de unt pe care il amestecam cu faina pana ce compozitia se omogenizeaza, apoi turnam lapte, cca 100 de ml si amestecam cu un tel pana ce compozitia s-a prins bine, lasam sa dea in clocot, asezonam dupa gust si luam craticioara de pe foc.
Vom turna sosul cald peste pieptul de pui, respectiv legumele ce-l acopera, suficient cat sa nu inundam tava, pentru ca da un aspect urat. Vom pune tava la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute, scoatem tava, vom presara cascaval ras peste preparat si vom introduce din nou la cuptor pentru aproximativ 10 minute, fara a o acoperi.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise