Piept de pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare, piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt şnitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime. Se presara bucatile cu sare şi piper. Se bat ouale bine. Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa. Se procedeaza la fel şi cu faina. Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua şi la sfarşit prin susam pe toata portiunea. Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca nişte şnitzele pana se rumenesc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise