Piept de pui cu sos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 1 piept de pui,
  • un morcov fiert,
  • o telina fiarta,
  • doua rosii,
  • 3 linguri smantana,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pieptul de pui fiert il tai cubulete. Radacinoasele fierte le dai pe razatoare, adaugi rosiile date pe razatoare si dai in clocot pana se omogenizeaza. Adaugi smantana, apoi pieptul de pui, condimentezi si mai dai un clocot. Presari patrunjel verde.

Servesti cu mamaliga si muraturi (cherry din gradina murate in saramura)

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise