Piept de pui cu sos de pere si gutui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 2 gutui mari
  • 2 pere
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina de soia
  • ulei
  • scortisoara,zahar,sare,piper,cuisoare

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui. Separat se pregateste sosul.

Gutuile si perele taiate bucati se calesc in putin ulei cu ceapa,condimente si zahar si apoi se adauga faina de soia si sucul de la rosii.Se lasa sa fiarba si se adauga treptat zeama ramasa de la pui.La sfarsit se pun bucatile de pui.Mancarea se serveste rece cu garnitura de orez.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise