PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • usturoi
  • piper
  • smantana
  • faina
  • delikat
  • ciuperci conserva
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum ora. Dupa aceea se fierbe putin (se pastreaza apa in care a fiert),si apoi se prajeste in ulei.

Se amesteca cu apa in care a fiert,se mai fierbe adaugandu-se smantana amestecata cu 2 linguri de faina,delikat,si la urma ciuperci din conserva.

Se adauga cimbru si patrunjel verde.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise