Se pune un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, se pune o ceapa taiata marunt.
-Cind ceapa e un pic calita se pun feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie
-Dupa aceasta, feliile de piept de pui se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie se pune un pahar de vin alb sec pe care il lasam sa se evapore putin.
-Se adauga apoi smantana si ciupercile scurse si se amesteca bine de tot.
-Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise