Piept de pui cu piure de cartofi si salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati e piept de pui
  • sare,piper,3 linguri ulei de maline,2 linguri suc de portocale

Mod de preparare

Trecem pieptul de pui prin sosul obtinut din sare,piper,ulei,suc de portocale.

Incingem dubletta,asezam carnea in dubletta. Intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti.

Servim cu garnitura de cartofi piure si salata.

Noi am servit cu salata de toamna cu ghebe.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise