Piept de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserolă cu piept de pui dezosat, fără piele
  • 3 ouă
  • făină
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul Puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi.

Se prăjesc la foc mediu, se scot pe hârtie absorbantă.

Se servesc alături de o garnitură la dorinţă şi neapărat murături.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise