PIEPT DE PUI CU CONOPIDA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 300 g. piept de pui,
  • 4 rosii,
  • 50 g. parmezan,
  • 1 iaurt,(natur)
  • sare,
  • piper,
  • unt;

Mod de preparare

1. Se pune conopida la fiert in apa cu sare, 10-15 minute.

2. Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste usor in putin ulei, se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete, iaurtul, sarea, piperul.

3. Conopida se desface in buchetele si se adauga in vasul cu pui si rosii, se tine 2-3 minute la foc moderat.

4. Se unge cu unt un vas Jena, se pune compozitia de mai sus, se presara deasupra parmezanul ras si se da la cuptor pentru 10-15 minute, la 230*C.

5. Se serveste cu un vin alb sec (rece).

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise