PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI SMANTANA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g piept de pui dezosat si curatat
  • 100 g ciuperci proaspete champinion
  • 200 g smantana vegetala(gran cucina)o gasiti in supermarket
  • 1 lingurita mujdei de usturoi(pasta)
  • 20 g parmezan ras
  • sare,piper alb,un sfert de cub knor de pui(dar il puneti inainte de a pune sarea ca sa nu fie prea sarat)

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat cubuti se pune intro tigaie incinsa cu putin ulei(dupa ce sa rumenit foarte putin adaugati putin vin caci se fragezeste carne...si ca pieptul sa nu fie sec inlocuiti uleiul cu untul)cand este facut pieptul adaugati ciupercile taiate felii lasati 7 minute sa se faca dupa care puneti smantana si parmezanul amestecati f bine si puneti usturoiul.cub de pui,piper,si dak este nevoie sare(cubul are deja sare...gustati sa vedeti intai)Operatia termica se face la foc mare-mijlociu depinde dak stati langa aragaz ca sa nu se prinda caci smantana vegetala scade foarte repede si ramaneti fara sos...in caz ca a scazut mai adaugati putin smantana si amestecati f bine...Poate fi servita cu mamaliguta.Pofta buna

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise