Piept de pui cu ciuperci si ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4-5 ciuperci
  • 1-2 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptu de pui in cubulete/felioare,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la prajit in ulei de masline,cand e aproape gata carnea se adauga ciupercile taiate in felioare de jumatate de cm si ceapa(se topeste si devine dulce) taiata tot in felii de jumatate de cm si cimbru,se pune un capac si se lasa asa,invartind la un anumit interval de timp.Se serveste cald cu cartofi sau pur si simplu ca feliute de paine prajite si frecate cu usturoi rosie ulei si sare.O reteta ft buna si usor de preparat de asemenea este o gustare usoara.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise