1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.
2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.
3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.
4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.
5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise