Spalam ciupercile si le taiem feliute.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi ciupercile.
Le acoperim cu apa si lasam sa scada la foc potrivit.
Spre final adaugam pasta de rosii, vinul, sare si piper dupa gust si busuiocul.
Mai lasam ciupercile pe foc pana scade toata zeama.
Pieptul de pui il spalam, il taiem bucati si il batem putin cu ciocanul de snitele.
Intr-un bol punem 2 linguri ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, catelul de usturoi pisat si patrunjelul uscat.
Dam puiul prin acest amestec de condimente, apoi il punem intr-o tigaie grill si il rumenim pe ambele parti.
Ungem un vas termorezistent cu unt.
Asezam in el bucatile de pui, peste punem compozitie cu ciuperci, iar deasupra cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mari.
Punem si 5-6 linguri de apa in vas, apoi il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul acolo pana cascavalul se topeste si prinde o usoara culoare aurie.
Scoatem vasul, apoi putem servi.
Presaram putin patrunjel verde, iar alaturi de o salata, o muratura e o bunatate sau il puteti manca si simplu.
Sa aveti pofta!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise