Piept de pui cu ciuperci

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. piept pui ,
  • 2 cutii ciuperci (800 - 1000g ),
  • 300 g smantana,
  • 3 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • patrunjel,
  • apa.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la rumenit cu ciupercile, se sareaza dupa gust. Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare , apoi se adauga treptat smantana , apoi apa , frecandu-se rapid pana creste (subtire sau gros dupa preferinte).

Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet . se pune piper si sare dupa gust. Se foloseste dupa dorinta ingrediente 10 legume, pentru ai conferi un gust delicat, dar in acest caz se va limita cantitatea de sare utilizata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise