PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc de piept de pui (dezosat)
  • 5-6 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • curry (optionala)
  • 1 cescuta ulei
  • 150ml apa

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se condimenteaza si se aseaza in tava. Cartofii curatati de coaja si spalati se taie in forma dorita si se pun alaturi de pieptul de pui in tava. Morcovul, ardeiul, rosia spaltate se taie rondele si se aseaza peste cartofi.

Se condimenteaza cu piper sau alte condimente, se pune putina sare, se adauga uleiul si apa si se da la cuptor acoperit cu folie.Cand cartofii sunt aproape gata se adauga usturoiul tocat si se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie. Se mai lasa pentru putin timp acoperit apoi se indeparteaza folia pentru a se rumeni putin. Se serveste cu orice tip de salata sau muraturi.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise