PIEPT DE PUI CU ANDIVE SI MAIONEZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -500g andive taiate marunt
  • -300g maioneza
  • -2 salate mari
  • -1 legatura patrunjel taiat fin
  • -1 gogosar
  • -1 castravete murat taiat cubulete
  • -sare,piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.

Se scoate, se raceste si se taie fasii subtiri.Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele.

Se condimenteaza si se aseaza pe salata, apoi se adauga fasiile de piept de pui. se decoreaza cu maioneza, castaveti acri, gogosari si patrunjel.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....

Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa

Descopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise