Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)
Intre timp puneti 1 litru de apa cu zahar si putina sare la fiert. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si puneti-i in apa cu cele 2 linguri de ulei si lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.
Asezati pe un platou cartofii, feliile de carne, decorati cu feliute de ardei si usturoi, frunzulite de patrunjel verde. Separat preparati un mujdei de usturoi cu care stropiti carnea.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise