Piept de curcan la placa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de piept de curcan;
  • usturoi;
  • zeama de lamaie;
  • piper;
  • sare;
  • 1 ardei paprika uscat.

Mod de preparare

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie.

Se incinge placa si se asaza pieptul pe aceasta. Se intoarce pe ambele parti si cand este gata se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi noi la ceaun. Se poate taia marunt ardeiul si pus deasupra la carne cand este gata (optional).

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise