Piept de curcan la gratar

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de curcan
  • 3 linguri sos de chilli
  • 1 lingurita miere
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se pregateste o marinata din sosul de chilli si miere.

Se cresteaza pieptul de curcan (cu tot cu pielita), se presara sare, piper si se impaneaza cu usturoi. Se unge fiecare bucata cu marinata si se lasa cateva ore.

Se pune pe gratar lasandu-se 8-10 minute pe ambele parti.

Se serveste dupa ce ii scoatem pielita cu lamaie.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise