Piept de curcan invelit in foi de varza acra

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un piept de curcan intreg sau taiat in doua
  • -o varza acra sau doua daca pieptul este taiat in doua
  • -putina zeama de varza acra, cat sa poata sa fiarba friptura in vas

Mod de preparare

Daca pieptul de curcan este mare il tai in doua si-l fac pe rand, pentru ca intra mai multe foi de varza (vor intra 2 verze-cate o varza la fiecare jumatate de piept), iar varza facuta astfel are un gust deosebit de bun.Daca pieptul este mic cum a fost al meu de acum il faci pe tot odata. Se desface varza foaie cu foaie. Se ia pieptul de curcan si se inveleste in cat mai multe foi de varza si se aseaza in vasul termorezistent. Se pune ulei si putina zeama de varza cat sa poata sa fiarba carnea si se baga la cuptor. Se tine pana se face varza. Varza va fi deosebit de buna, iar carnea deosebit de frageda si va avea un gust deosebit. Se serveste o bucata de piept alaturi de bucati de varza din friptura.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise