1 Curăţă bine prazul că mai poate avea nisip între foi, apoi taie-l felii.
Curăţă morcovii şi taie-i rondele. Curăţă ciupercile şi le taie mărunt. Curăţă şi taie mărunt ceapa. Taie pieptul felii subţiri.
2 Fierbe prazul în apă sărată clocotită cam 10 minute, apoi scurge. Procedează la fel cu morcovii.
3 Căleste ceapa si pieptul de curcan în uleiul cald. Adaugă legumele şi piperul verde boabe.
Adaugă cam 100- 150 ml de apă. Lasă să fiarbă cam 10 minute pe foc mediu.
4 Adaugă smântâna lichidă , sărează şi piperează după gust. Mai fierbe 10 minute.
5 Presară patrunjelul si serveşte imediat cu orez sau cartofi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise