Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 400 gr piept de curcan, fara pielita si os
  • 200 gr smantana
  • 2 lingurite mustar clasic
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar)
  • 2 lingurite tarhon uscat maruntit
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.

Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.

http://lauradfood.blogspot.com/

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise