Se taie feliute subtiri pieptul de curcan si se asezoneaza cu sare, piper si alte mirodenii(eu pun cam din tot ce am in dotare!). Se pune si niste ulei si se lasa 30 de minute sa se marineze.
Galbiorii se curata, se spala si se scurg bine. Ii puneti intr-o strecuratoare si lasati apa sa curga peste ei saltand usor strecuratoarea.
Se taie ceapa din belsug, cativa catei de usturoi, se calesc in ulei. Cupercile lasa apa. Se fierb bine.
Separat, se prajesc fileurile in tigaie de teflon, cu foarte putin ulei.
Cand toate sunt gata, se face adunarea generala, se ingroasa sosul cu niste faina si lapte(sau doar apa). se potriveste de sare, piper si ce mai doriti. La sfarsit, se presara patrunjel tocat sau marar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise