Coaceti ardeii pe gratarul din cuptor;odata copti ii inchideti intr-o punga de plastic si ii lasati la racit; Taiati carnea bucati mici,curatati usturoiul si tocati marunt; Tocati marunt patrunjelul si menta,amestecati-le cu pesmetul si parmezanul; Ardeii ii curatati de coaja si de seminte,taiatii feliute mai subtiri. Intr-o tigaie de teflon puneti 4-5 linguri de ulei,usturoiul si carnea, caliti bine. Uniti ardeii,supa,sare si continuati coacerea timp de3 min cu capac; Presarati amestecul de arome ,si introduceti in cuptor 3-4 min pt a gratina; Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise