Piept cu whisky

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi mari
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute
  • 50 ml whisky
  • 30 ml vin alb
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 300 ml apa
  • busuioc

Mod de preparare

Se introduce in tigaie uleiul in care se rumeneste pieptul taiat in doua bucati.Se adauga ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt(eventual mixate), apoi vinul si apa. Se lasa la fiert 30 de minute intorcandu-se cand pe o parte cand pe alta. Se adauga whisky-ul si se mai lasa la prajit inca 30 de minute. Daca mai este nevoie mai adaugam apa calduta.La final presaram busuioc.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise