Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati bine.
Mai puteti adauga usturoi daca va place mai mult. Prajiti mugurii de pin intr-o tigaie incinsa fara ulei pana devin aurii, dar nu maro.
Puneti mugurii in blender si mixati din nou pana devine foarte cremos.
Puneti crema intr-un bol si adaugati jumatate din parmezan. Amestecati usor, adaugati ulei de masline, pana devine mai cremos.
Asezonati dupa gust si adaugati parmezanul ramas. Mai puteti adauga ulei si zeama de lamaie daca va place.
Il puteti pastra intr-un borcan unde ati turnat deasupra putin ulei de masline pentru a nu se oxida si il sigilati bine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise