Peste si fructe de mare pe paine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2persoane:2felii de paine rotunda taiate putin mai groase
  • 2fileuri de peste
  • 1punga(150g)de mix de fructe de mare
  • 2linguri ulei de masline
  • 2catei de usturoi
  • 1rosie
  • piper
  • 1lingura busuioc

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul 2-3min dupa care se scoate;se adauga fructele de mare si rosia cubulete;se amesteca continuu 3-4min se condimenteaza si se da deoparte;pe 2hartii de copt puse una peste alta,se pune felia de paine,bucata de peste,de jur imprejurul pestelui se pun fructele de mare,se aduna hartia facand un pachet si se pune in tava;se da la cuptor la foc moderat 15-20min;acest pachet se serveste cald;

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise