Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.
Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte.
Toate ingredientele pentru mujdei se pun in blender, iar dupa procesare, se potriveste sosul de gust, daca este prea gros sau prea iute, se mai adauga putina apa, apoi se rastoarna intr-un bol.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi de mujdei verde si mamaliga.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise