Peste prajit cu mujdei de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg peste (crap de dunaresau alt peste)
  • -200 ml ulei
  • -10 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -faina de malai.

Mod de preparare

Se spala, curata pestele se taie in marimi potrivite pt prajit Se pudreaza cu sare piper se trece prin faina de malai.

Se asaza in uleiul incins pina cand se rumeneste se intoarce apoi pe cealalta parte.

______________

Se curata usturoiul se zdrobeste si se freaca intens cu sare si piper adaugand incet cateva picaturi de ulei si apa pina ce se face o crema de consistenta maionezei.

Se serveste impreuna cu pestele.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise