Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste (cod sau merluciu),
  • faina de malai,
  • sare,
  • 4 catei de usturoi,
  • suc de rosii.

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati si se sareaza. Se trece prin faina de malai si se prajeste in tigaie la foc potrivit.

Usturoiul se piseaza si se adauga peste el suc de rosii.

Pestele se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise