Peste prajit

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Peste prajit

Ingrediente

  • Peste
  • sare
  • piper
  • ulei
  • lamaie
  • usturoi
  • malai sau faina

Mod de preparare

1. Pestele (in cazul meu am folosit pastrav si somn), se spala, ii dam putina sare si piper;

2. Pregatim o tigaie cu ulei, punem uleiul pe foc la incins, pestele dupa ce l-am condimentat il dam prin malai si-l punem la prajit in tigaie.

3. Il scoatem pe servetele de hartie sa se absoarbe uleiul.

4. Il putem servi cu mamaliguta si usturoi

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise