PESTE PRAJIT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • peste
  • ulei
  • lamaie
  • malai

Mod de preparare

Pestele se taie si se spala Se incalzeste uleiul. Pestele se da prin malai, dupa care se prajeste in tigaia incinsa. Dupa ce il prajim, il scoatem in farfurie si stoarcem o lamaie peste el.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise