Pestele se spala, se lasa la scurs sau se tapeteaza cu un servet absorbant, se taie felii subtiri si se pune intr-un vas mai mare. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu un praf de sare si putin piper. se acopera si se lasa 10-15 min deoparte.
Feliile de peste se ruleaza, se prind cu o scobitoare sa nu se desfaca, apoi se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se scot pe un servet absorbant si se servesc cu salata de cartofi.
Pentru salata de cartofi, se taie cubulete cartofii si se pun intr-un castron. se adauga maslinele,ardeiul gras taiat cubulete si maioneza potrivita la gust cu sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca usor, iar cand se serveste se orneaza cu ketchup si patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise