Peste pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri pesmet
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de palmier

Mod de preparare

Se spala fileurile si se lasa la scurs.

Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamiae,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.

Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamiae si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.

Se serveste cald cu lamiae si diferite garniture.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise