Peste la steamer by copilou

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste file
  • 100g mazare
  • 100g ciuperci
  • 150g morcovi
  • 200g cartofi
  • piper
  • sare
  • boia
  • verdeturi a la provence

Mod de preparare

Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata.

Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in partea de jos, iar in partea de sus se pune pestele si mazarea.

Inainte de a fi asezate in steamer se presara verdeata, sarea, piperul si boiaua. Se tin circa o ora, dupa care pot fi servite.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise