Peste la cuptor pe cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr crap
  • somn sau salau
  • 600 gr cartofi
  • bulion
  • usturoi
  • ulei
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se portioneaza,cartofii curatati se taie in sferturi.Se incinge cuptorul.Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza cartofii iar deasupra bucatile de peste,se stropesc cu ulei,se presara usturoi granulat,cimbru,se introduce tava la cuptor la foc mijlociu,se lasa 30 de minute,se toarna bulionul diluat cu 150 ml apa,se pune sare dupa gust,se mai lasa la cuptor pana sunt facuti cartofii,se presara marar si patrunjel tocat marunt.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise