peste la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • condimente
  • usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava cu ulei, condimente, sare, usturoi si cu 1 cana apa.

Se baga la cuptor si din cand in cand se ia cu lingura zeama si se toarna peste el. Dupa 15 minute este gata.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise