Peste la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap mare (2-3 kg) proaspat,
  • 6 cepe,
  • 6 ardei grasi,
  • 10 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata crapul si se taie felii mai mari, legumele se curata si se taie Julien.

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei, se aseaza un strat de ceapa, deasupra un strat de ardei grasi, deasupra un strat de rosii. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.

Se aseaza feliile de crap sarate si piparate si se aseaza iar un strat de ceapa, unul de ardei gras si unul de rosii.

Se baga in cuptorul incins la foc mare circa 1 ora.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise