Peste la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap mare (2-3 kg) proaspat,
  • 6 cepe,
  • 6 ardei grasi,
  • 10 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.

Mod de preparare

Se curata crapul si se taie felii mai mari, legumele se curata si se taie Julien.

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei, se aseaza un strat de ceapa, deasupra un strat de ardei grasi, deasupra un strat de rosii. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.

Se aseaza feliile de crap sarate si piparate si se aseaza iar un strat de ceapa, unul de ardei gras si unul de rosii.

Se baga in cuptorul incins la foc mare circa 1 ora.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise