Peste la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de peste alb salau/stiuca taiata marunt
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g icre nepreparate
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 cartofi
  • ulei
  • 1 lamaie
  • 200 ml suc de rosii
  • sare, piper, busuioc, oregano, magheran, boia de ardei, curry

Mod de preparare

Intr-un vas de lut termorezistent se pun in straturi alternative ingredientele principale, cu felii de lamaie taiata. Se condimenteaza rand pe rand cu mirodenii, ceapa si usturoi ras apoi se toarna ulei si suc de rosii si se da la cuptor pt.cca.70 min.

Se poate servi cu orez fiert/paste

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise