Peste ( file de merluciu)

Timp pregatire
61 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • file de Merluciu 4 buc,
  • ceapa 2 buc,
  • ardei 1 buc,
  • rosii 4 buc,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei,
  • apa.

Mod de preparare

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva rosii taiate cubulete. Pui putin delikat, piper si la sfarsit uleiul putina apa si il lasi la foc aprox 30 minute. Dupa aceea mai bagi cratita aprox 15 minute la cuptor pentru a mai scadea din zeama si a se rumeni pestele.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise