Peste cu sos de portocala

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de peste alb
  • 4 portocale
  • 4 linguri cu unt
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingura cu lichior de portocale
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Topiti 2 linguri cu unt si rumeneste inauntru faina.Stingeti cu sucul de la 3 portocale.Presarati sare,piper si nucsoara.

Lasati pe foc ,amestecand continuu pana cand sosul se ingroasa.Puteti aromatiza sosul cu putin lichior.

Separat,ungeti o forma termorezistenta cu unt.Asezati fileurile si turnati deasupra sosul.Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la cuptor cam 15-20\'.

Inainte cu 5\' sa fie gata indepartati folia si adaugati restul de portocala desfacuta in felii.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise