Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Peste cu  legume  la  cuptor

Ingrediente

  • 2buc peste(cod
  • macrou)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o rosie
  • ulei
  • 300ml suc de rosii
  • ardei rosu si galben
  • suc de la jumatate de lamaie
  • condimente pt peste

Mod de preparare

Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust.

Ceapa se taie solzisori,morcovul rondele,ardeii fasii si rosia bucati.

Intr-o tava se pune uleiul,pestele,legumele,se toarna bulionul cu sucul de lamaie,sare si piper si se baga la cuptor pt 25-30 minute.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si in ultimele 10 minute se scoate folia.

Se serveste cu garnitura de orez sau cu ce prefera fiecare.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise