Peste cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste)
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de brocoli
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu sau galben
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • 1 cutie amestec mexican de legume
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata pestisori, iar dupa ce se inmoaie putin se adauga morcovul curatat si taiat rondele sau cubulete si o lingura de vin.Se amesteca continuu pentru a se rumeni pe toate partile dupa care se pun buchetele de brocoli si ardeiul taiat feliute, adaugandu-se cate putin vin.Dupa ce s-au inmuiat se adauaga si amestecul de legume mexicane( scurs de zeama) si se amesteca bine totodata condimentandu-se compozitia cu sare si piper. Fileurile de peste se sareaza si se pregatesc pe un gratar incins si uns cu putin ulei.

Se servesc impreuna asezate pe un platou si garnisite cu verdeata tocata.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise