Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata pestisori, iar dupa ce se inmoaie putin se adauga morcovul curatat si taiat rondele sau cubulete si o lingura de vin.Se amesteca continuu pentru a se rumeni pe toate partile dupa care se pun buchetele de brocoli si ardeiul taiat feliute, adaugandu-se cate putin vin.Dupa ce s-au inmuiat se adauaga si amestecul de legume mexicane( scurs de zeama) si se amesteca bine totodata condimentandu-se compozitia cu sare si piper. Fileurile de peste se sareaza si se pregatesc pe un gratar incins si uns cu putin ulei.
Se servesc impreuna asezate pe un platou si garnisite cu verdeata tocata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise