Fileul de peste (de care avem),pe care am presarat putina sare si eventual cateva frunze de patrunjel verde, se inveleste intr-o frunza de hrean, se pune intr-o tava cu putin ulei,o lingura de apa,sau vin alb,un catel de usturoi si se pune in cuptor pt circa 25 min.Cand este gata,se stoarce lamaia deasupra,si se serveste cu mamaliguta. Un paharel de vin alb,sec,este binevenit!Hrenul,patrunjelul si usturoiul,au proprietati si gusturi total opuse,dar pentru gurmanzi,pentru cei care stiu sa aprecieze o mancare buna,aici e tot secretul! Pentru cei cu mai multa rabdare si gusturi mai rafinate,le recomand,ca in tava,alaturi de vin si usturoi,sa puna cateva cubulete de rosii,cateva felii de morcov,masline negre,2-3 ciuperci,pentru a prepara un sos,care da un gust deosebit acestui preparat!Va urez pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise