Peste cu hrean

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Fileuri de peste
  • frunze de hrean
  • ulei
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • 1/2 lamaie
  • o lingura de vin alb

Mod de preparare

Fileul de peste (de care avem),pe care am presarat putina sare si eventual cateva frunze de patrunjel verde, se inveleste intr-o frunza de hrean, se pune intr-o tava cu putin ulei,o lingura de apa,sau vin alb,un catel de usturoi si se pune in cuptor pt circa 25 min.Cand este gata,se stoarce lamaia deasupra,si se serveste cu mamaliguta. Un paharel de vin alb,sec,este binevenit!Hrenul,patrunjelul si usturoiul,au proprietati si gusturi total opuse,dar pentru gurmanzi,pentru cei care stiu sa aprecieze o mancare buna,aici e tot secretul! Pentru cei cu mai multa rabdare si gusturi mai rafinate,le recomand,ca in tava,alaturi de vin si usturoi,sa puna cateva cubulete de rosii,cateva felii de morcov,masline negre,2-3 ciuperci,pentru a prepara un sos,care da un gust deosebit acestui preparat!Va urez pofta buna!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise