Peste cu glazura de mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (2 portii)
  • 2 buc. File de biban / salau (fara oase )
  • Fresh de la o lamaie mica
  • 2 lingurite Miere
  • 6 lingurite Mustar cu miere / dijon
  • ½ legatura Patrunjel
  • ½ legatura Marar
  • 2 lingurite rase Ierburi uscate (Provence) (optional)
  • Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

Toaca patrunjelul si mararul marunt;

Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;

Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

Pofta buna !

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise