Peste cu ardei si orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura rozmarin
  • 3 linguri ulei
  • 3 ardei( rosu,verde,galben)
  • 100g orez
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Speli orezul si il pui la fiert in 250g apa usor sarata impreuna cu 1 lingura ulei. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de cratita.

Intr-un castron,amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piper dupa gust.

Speli fileurile de peste le usuci folosind servetele de bucatarie si le tai in 2-3 bucati pe care le treci prin amestecul pregatit.

Calesti pestele intr-o tigaie in ulei incins intorcand pe ambele parti.

Intre timp cureti si speli ardeii si ii tai in fasii dupa care ii adaugi in tigaie alaturi de peste.

Cand ardeii s-au inmuiat sarezi dupa gust.

Se asaza pe o farfurie atat pestele si ardeii cat si orezul.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise