Speli orezul si il pui la fiert in 250g apa usor sarata impreuna cu 1 lingura ulei. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de cratita.
Intr-un castron,amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piper dupa gust.
Speli fileurile de peste le usuci folosind servetele de bucatarie si le tai in 2-3 bucati pe care le treci prin amestecul pregatit.
Calesti pestele intr-o tigaie in ulei incins intorcand pe ambele parti.
Intre timp cureti si speli ardeii si ii tai in fasii dupa care ii adaugi in tigaie alaturi de peste.
Cand ardeii s-au inmuiat sarezi dupa gust.
Se asaza pe o farfurie atat pestele si ardeii cat si orezul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise