Peste asiatic
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate de marinada apoi se lasa deoparte 1h, timp in care se intoarce pestele.
Pastaile taiate in bucati mai mici, spalate, se pun in tigaia cu unt si usturoiul taiat marunt, dupa 2min. se adauga vinul si se lasa la fiert iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se pune capac.
Dupa ce a scazut si pastaile sunt fierte, se condimenteaza apoi se lasa deoparte.
Se scoate pestele din marinada, se pune in tigaie sau pe gratar sa se friga pe ambele parti dupa care se scoate pe o farfurie.
Marinada ramasa, impreuna su sosul de la pastai, se pun in tigaia in care s-a fript pestele, se lasa la fiert iar dupa 1min se strecoara si sosul se pune intr-un bol mic pentru servire
Pe farfurie se pune pestele, alaturi pastai iar deasupra sos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise