Peste alb in folie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de peste (merluciu, cod, etc)
  • 2 lamaii
  • 1 ceapa mare
  • 1-2 morcovi
  • sare, piper, ulei, folie de aluminiu

Mod de preparare

Marinam pestele in zeama de lamaie, sare si piper pentru 30 minute.Taiem felii ceapa si morcovul.

Pregatim pestele in folie in felul urmator: ungem o bucata de folie de aluminiu cu ulei si punem un strat de ceapa, unul de morcov si apoi pestele pe care il asezonam cu sare si piper dupa gust. Punem si o felie de lamaie deasupra si impachetam cu grija.

Dam la cuptor pentru 30 min.

O servim calda cu sos de usturoi si cartofi natur.

Este o mancare usoara si gustoasa. Pofta buna!

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise