Peste afumat cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe potrivite ca marime
  • 2 pesti afumati (preferabil macrou)
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa la fel se taie foarte fin; Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cat mai marunt; Cartofii, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise